NOVOSTI

FESPA GLOBAL PRINT EXPO 2024

19. DO 22. OŽUJKA

RAI AMSTERDAM, NIZOZEMSKA

FESPA Global Print Expo vraća se u Amsterdam na proljeće 2024.

Ovaj događaj predstavlja vodeću europsku izložbu za sitotisak, digitalni tisak, tisak širokog formata i tisak na tekstil.

Stotine izlagača predstavit će svoje najnovije inovacije i lansiranja proizvoda u područjima grafike, dekora, ambalaže, industrije i tekstila.

Istaknute značajke uključuju:

  • World Wrap Masters Europe 2024 i World Wrap Masters Final 2024 – radionice za obuku, demonstracije vrhunskih stručnjaka iz industrije, te razna natjecanja.
  • Sustainability Spotlight – pruža praktične savjete kako bi se udovoljilo potrebama ljudi, planeta i profita.
  • FESPA Party – FESPA Party Night događaj koji se ne smije propustiti pruža vrhunsku priliku za umrežavanje u industriji, uz živu zabavu, glazbu, piće i odlično društvo!
  • Više značajki bit će potvrđeno i najavljeno uoči događaja.

Posjetitelji izložbe imat će priliku podijeliti znanje, istražiti nove trendove, ulagati u nove strojeve ili potrošne materijale i otkriti najnovije inovacije koje donose boje u život! FESPA Global Print Expo 2024 održat će se zajedno s European Signage Expo 2024 i Personalisation Experience 2024.

European Sign Expo, kao vodeća izložba za signalizaciju i vizualne komunikacije u Europi, privlači globalne lidera industrije kako bi predstavili najnoviju tehnologiju i razvoje. Personalisation Experience okupit će tisuće dionika, od trgovaca, brendova, agencija do tiskara i kuća za ispunjenje, povezujući ih s pružateljima softvera i OEM-ovima kako bi istražili potencijal personalizacije u sportskoj odjeći, ambalaži, proizvodima, lojalnosti i prilagođenim interijerima.

Članovi Udruge FESPA Hrvatska imaju pravi VIP status na sajmu. Osim gratis ulaza na sajam te pristup Club FESPA dijelu koji pruža okrijepu i mjesto za odmor i poslovne sastanke, ovo je mjesto za networking sa kolegama iz cijeloga svijeta. Saznajte više o tome kako se učlaniti.

Ispod video o pogodnostima Club FESPA.