NOVOSTI

SUDJELUJTE U ISTRAŽIVANJU
TRŽIŠTA TISKA
“FESPA PRINT CENSUS 2023”

Dobrodošli u anketu FESPA PRINT CENSUS 2023, globalni projekt istraživanja grafičke industrije tiska širokog formata, sitotiska i digitalnog tiska. Budite dio jedinstvenog svjetskog istraživačkog projekta za prikupljanje i dijeljenje podataka o tržištima grafičkih proizvoda. Usporedite svoje poslovanje s našim predviđanjima za 2023. i pristupite holističkom pogledu na sve što se događa u tiskarama diljem svijeta,  izazovima s kojima se tiskari suočavaju i trendovima koji pokreću našu industriju.

Ovaj projekt je središnji stup FESPA-inog programa ulaganja u industriju i osmišljen je kako bi pomogao globalnoj tiskarskoj mreži u usvajanju najnovijih trendova u grafičkoj industriji. Ovaj alat je “barometar” industrije tiska. Nadopunjen je i drugim FESPA-inim istraživačkim inicijativama o ključnim prilikama za rast poslovanja, te pruža opipljivu korist članovima FESPA-e, kroz pomoć u donošenju dobro informiranih odluka koje osiguravaju dugoročni prosperitet.

FESPA PRINT CENSUS je najveće istraživanje ove vrste, s prvim izdanjem objavljenim 2015. godine, a uključuje odgovore grafičara iz 64 zemlje. Anketa je namijenjena svim tiskarima i trajat će otprilike 20 minuta. Svi odgovori dobiveni iz ove ankete su povjerljivi i koriste se samo za potrebe FESPA PRINT CENSUS-a.

Kao zahvalu za vaše sudjelovanje, primit ćete sažetak ankete i sudjelovat ćete u izvlačenju nagrada za besplatan ulaz na sljedeći FESPA Global Print Expo i European Sign Expo 2023. i dvodnevni hotelski smještaj u Münchenu. Cjelovito izvješće FESPA PRINT CENSUS 2023 bit će objavljeno na sajmu FESPA München u svibnju 2023. godine. Kako bi primili sažetak FESPA PRINT CENSUS-a, unesite svoju e-mail adresu na kraju ankete.

ANKETI MOŽETE PRISTUPITI PUTEM POVEZNICE: