NOVOSTI

Održana prva
“Večer najutjecajnijih digitalnih tiskara”

U želji za povezivanjem struke te poticanjem suradnje i komunikacije među tiskarama organizirali smo u predblagdansko vrijeme aktivno druženje najvećih digitalnih tiskara velikog formata u Hrvatskoj.

Pod nazivom “Večer najutjecajnijih digitalnih tiskara velikog formata”, u Axe Throwing Areni na Zagrebačkom velesajmu okupili smo konkurenciju u nadi da će “(od)baciti” sjekire i u ugodnoj atmosferi proslaviti kraj još jedne uspješne godine. “Večer najutjecajnijih digitalnih tiskara vellikog formata” zamislili smo kao pozivni event, a kriterij odabira bio je isključivo promet tvrtke prema javno dostupnim podacima.

Iako “na prvu” možda zvuči čudno, bacanje sjekira je uistinu zabavna razbibriga koja je svima izmamila osmjeh na lice, a kako je druženje potrajalo okupljeni predstavnici najutjecajnijih digitalnih tiskara velikog formata otvorili su mnoge teme vezane uz izazove s kojima se svakodnevno susreću u poslovanju. Tako FESPA Hrvatska nastavlja biti čvorište suradnje, komunikacije, razmjene ideja i iskustava za sve one koji se bave tiskom.

Druženje je imalo i natjecateljski karakter, a pobjednici kojima čestitamo su medaljama nagrađeni za uspjeh. Kako je prosinac tradicionalno “krcat” događanjima i druženjima, ovim putem se zahvaljujemo svima koji su se odazvali našem pozivu.

Sa zadovoljstvom izvještavamo da su neposredno nakon eventa gotovo svi utjecajni uzvanici potvrđeni kao članovi FESPA Hrvatske za 2020. godinu.

Uživajte u videu i fotografijama!