NOVOSTI

Objavljen novi datum održavanja
FESPA Global Print Expo-a u Madridu

FESPA najavljuje novi datum održavanja sajma u Madridu. Tako će se FESPA Global Print Expo, vratiti u IFEMA – Feria de Madrid u novom terminu od 6. do 8. listopada 2020. godine, zajedno s pratećim događanjima – European Sign Expo i Sportswear Pro.

Podsjećamo, ova događanja trebala su biti održana od 24. do 27. ožujka, ali su odgođeni zbog izbijanja COVID-19 pandemije u kontinentalnoj Europi.

Izvršni direktor FESPA-e Neil Felton pojašnjava: „Unatoč konstantnom utjecaju koji koronavirus ima na sektor tiska, snažna želja naše globalne zajednice za FESPA sajmom u 2020. godini je prevagnula. Stoga nam je izuzetno drago što potvrđujemo da će naši projekti ići naprijed u najavljenim terminima i vrlo smo zahvalni timu IFEMA-e, koji u potpunosti podržavaju našu odluku u izvanrednim okolnostima. Kroz ovo teško razdoblje ostajemo u dijalogu s izlagačima kako bismo najbolje podržali lansiranje novih proizvoda, suradnju ​​s klijentima i poticanje budućeg rasta. Ostajemi sigurni smo u jedinstvenu vrijednost FESPA Global Print Expo-a za našu specifičnu zajednicu dioničara. ”

FESPA će u dogledno vrijeme pružiti daljnja ažuriranja vezana za događaje. Cijelo priopćenje za javnost možete pročitati u nastavku.