NOVOSTI

Plakati “Tražiš posao u struci?”
postavljeni u Školi za grafiku,
dizajn i medijsku produkciju

Predstavljanje članova Udruge budućim mladim grafičarima nastavlja se suradnjom Udruge FESPA Hrvatska i  Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju u Zagrebu. Tako smo u hodnicima škole postavili dva plakata “Tražiš posao u struci?” na kojima su objavljeni “profili” članova: Fed d.o.o., Pozor d.o.o. i Ceh d.o.o. Ovi profili nose interaktivni QR-kod putem kojeg su učenicima dostupne dodatne informacije o predstavljenim tvrtkama.

Škola za grafiku, dizajn i medijsku produkciju je srednja strukovna škola usko vezana uz grafičku industriju, a upisuje sljedeće redovne smjerove obrazovanja: Grafički urednik – dizajner, Grafički tehničar (opći smjer), Grafički tehničar tiska (4-god.), Grafičar tiska (3-god.), Grafički tehničar dorade (4-god.), Grafičar dorade (3-god.), Medijski tehničar i Web dizajner. Pored redovnog četverogodišnjeg i trogodišnjeg obrazovanja učenika škola obrazuje i polaznike uz rad (obrazovanje odraslih), a pruža i intelektualne usluge grafičkim poduzećima te usluge iz grafičke djelatnosti trećim osobama.

Nadamo se da će budućim mladim grafičarima ovim putem biti dostupne vrijedne informacije o potencijalnim poslodavcima, a predstavljenim članovima želimo lakše pronalaženje kvalitetnih zaposlenika. Cilj ovog projetka je i dugoročno povezivanje obrazovnih institucija i poslovnih subjekata iz struke koje ovim putem pozivamo na suradnju i otvaranje dijaloga.

Još jednom zahvaljujemo članu Igepa Plana d.o.o. na donaciji odlično otisnutih plakata u njihovom Mimaki demo centru!