NOVOSTI

19 grafičkih poduzeća očekuje sudjelovanje edukatora u inicijativi “Nastavnici u poduzeća – praksa za nastavnike”

Grafičari su napravili prvi korak i otvorili svoja vrata školama i fakultetima. 19 poduzeća iz sektora “Grafičke tehnologije” uključilo se u inicijativu “NASTAVNICI U PODUZEĆA – PRAKSA ZA NASTAVNIKE”.

S obzirom na činjenicu da prethodnih godina poduzeća iz ovog sektora nisu sudjelovala u inicijativi, posebno zahvaljujemo svima koji su odlučili aktivno doprinijeti boljoj “BUDUĆNOSTI RADNE SNAGE U GRAFIČKOJ INDUSTRIJI”. Sa ponosom javljamo da smo od svih prijavljenih sektora gospodarstva upravo mi, grafičari najbrojniji u projektu. Ovo pokazuje našu potrebu za unapređenjem strukovnog obrazovanja i spremnosti da učinimo što je potrebno da pomognemo.

Ova inicijativa se bazira isključivo na dobroj volji poduzeća i nastavnika.
Sada je red je na školama i fakultetima!

Nastavnike i profesore pozivamo na sudjelovanje, a voditelje ustanova da osiguraju potrebno slobodno vrijeme i prema mogućnostima osnovna sredstva za sudjelovanje u inicijativi. Također sve uključene pozivamo na otvorenu komunikaciju za vrijeme i nakon završetka projekta.

Detaljne informacije o projektu možete pronaći OVDJE.

Katalog poduzeća za inicijativu “NASTAVNICI U PODUZEĆA – PRAKSA ZA NASTAVNIKE” u 2023. možete preuzeti OVDJE.

Tvrtke povezane sa grafikom koje su se prijavile:
Azonprinter, Cerovski d.o.o., FED d.o.o., Fons Faust d.o.o., GPI Istra d.d., Grafik.net d.o.o., Kaligraf d.o.o., Kerschoffset d.o.o., Model Pakiranja d.d., Pozor d.o.o., Radin d.o.o., Radin print d.o.o., Recom d.o.o., Sax-design, Sitotisak i dizajn Cvirn d.o.o., Stega Tisak d.o.o., Tiskara Grafing, Vektor Grupa d.o.o., Velprom d.o.o.

Inicijator: Advantage Austrija / Austrijski ured za vanjsku trgovinu

Partneri projekta: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora, Švicarsko veleposlanstvo, Hrvatska obrtnička komora, Zaklada Znanje na djelu, Hrvatska gospodarska komora

Radujemo se Vašoj prijavi i sudjelovanju!