NOVOSTI

FESPA GPE 2023. u Münchenu je iza ugla

FESPA Global Print Expo 2023. doslovno je iza ugla, u Münchenu. Posjetite najveći globalni sajam sitotiska, digitalnog tiska velikog formata, tiska na tekstil i inovacija u tiskovnim tehnologijama i aplikacijama.

FESPA Global Print Expo 2023. održat će se od 23. do 26. svibnja na sajamskom prostoru Messe München u Njemačkoj. Ovaj sajam je vodeći europski događaj za sitotisak, digitalni tisak, tisak širokog formata i tisak na tekstil. Stotine izlagača i ove godine predstavit će svoje inovacije i lansiranja najnovijih proizvoda za tisak, grafiku, dekor, ambalažu, industrijske i tekstilne primjene.

Prateća događanja FESPA GPE-a su:

Printeriors 2023. – ovo će biti sedma godina Printeriorsa i okupit će globalnu tiskarsku zajednicu kako bi proslavili i prikazali najnovije inovacije u uređenju interijera.

World Wrap Masters Europe 2023. i World Wrap Masters Final 2023. – sudjelujte u ​​radionicama za obuku, pogledajte demonstracije stručnjaka i natjecanja u oslikavanju vozila.

Sustainability Spotlight – pružit će korisne, informativne i djelotvorne savjete za rješavanje potreba ljudi, planeta i profita. Prisustvo svim konferencijskim sesijama je besplatno, a teme su pažljivo odabrane kako bi vam pružile alate potrebne za smanjenje troškova optimizacijom energije i resursa.

Posjetitelji sajma moći će izmjenjivati ​​znanja, istraživati ​​nove trendove, ulagati u nove strojeve ili potrošni materijal te otkriti najnovije inovacije koje oživljavaju boje! FESPA Global Print Expo 2023. održat će se zajedno sa sajmom European Signage Expo 2023., vodećom europskom izložbom posvećenom reklamama i vizualnim komunikacijama, s izlagačima koji će prikazati najnovija rješenja reklamne industrije.

Pozivamo članove koji su zaintere­sirani za organizaciju zajedničkog posjeta da nas kontaktiraju putem e-maila:
info@fespahrvatska.hr