NOVOSTI

Vrhunski savjeti za sve tiskare:
“FESPA Coffee Break” webinari

FESPA vam sa zadovoljstvom predstavlja “FESPA Coffee Break” webinare koji će sadržavati panel diskusije sa stručnjacima grafičke industrije. Webinari će se usredotočiti na ključne i aktualne teme kao što su: osiguranje kvalitete, automatizacija i održivost proizvodnje. Eksperti industrije podijelit će svoja znanja i razmišljanja te odgovoriti na pitanja o tome kako tiskari mogu postati bolji i brži u svom radu.

Pridružite nam se na prvom “FESPA Coffee Break” webinaru
u
utorak, 20. listopada u 12 sati.
Tema prvog webinara je:
“Kontrola proizvodnog procesa – Kako postaviti
učinkoviti tijek rada za tisak u boji i uštedjeti novac!”

Ušteda novca dolazi od planiranja i primjene tijeka rada za tisak u boji koji osiguravaju predvidljive rezultate tiska na bilo koji medij u bilo kojem trenutku. Dotaknut ćemo se osnovnih alata potrebnih za inkjet ispis, od PDF-X datoteka, prikaza na monitoru, ​​upravljanja bojama u Adobe-u, standardiziranih uvjeta za gledanje otiska te mjerenja boja za profiliranje medija – što će osigurati zajamčene rezultate i tijek rada koji odgovara potrebama vaših klijenata.

Teme koje će biti obrađene uključivati će poboljšanje upravljanja proizvodnim procesom, poboljšanje datoteka od strane korisnika, prikaz na monitoru, softver za pripremu, uvjete gledanja otiska, upravljanje bojama (colour management – DFE (digital front end) / RIP), važnost profila uređaja te procjena kvalitete ispisa i validacija.

Domaćin webinara je FESPA-in direktor tehničke podrške, Graeme Richardson-Locke, kojem će se pridružiti iskusni grafički stručnjaci i predstavnici dobavljača koji će vas voditi kroz svaku temu. Svaki webinar trajat će otprilike 30-40 minuta i održavat će se svaka 2 tjedna.

Drago nam je što u prvom webinaru imamo podršku Tobyja Burnetta, direktora za EMEA i Amerike u tvrtki PrintFactory i programera softvera za tijek tiska, te Paula Sherfielda, vlasnika tvrtke The Missing Horse Consultancy koji se specijalizirao za postavljanje digitalnog tijeka rada u tiskarstvu.

Pozivamo sve članove na “FESPA Coffee Break” webinare.
Registrirajte se putem
POVEZNICE.