NOVOSTI

Od 18. svibnja kreće nova serija
“FESPA Coffee Break” webinara

Imate li vremena za kavu?
Uzmite pauzu i pridružite se novoj seriji “FESPA Coffee Break” webinara koji nastavljaju panel diskusije s vrhunskim stručnjacima grafičke industrije.

Prvi webinar iz druge serije obradit će temu “Kako osigurati zadovoljstvo kupaca – Usredotočite se na cilj!”. Ovaj webinar održat će se u utorak, 18. svibnja u 12:00 sati. Rasprava će biti usmjerena na tijek rada, važnost razumijevanja očekivanja kupaca i na načine kako kupce savjetovati o nivou kvalitete i mogućnostima vaše proizvodnje. Također ćemo razmotriti prioritete za uspjeh, dosljednost, jasnoću i mjerenje radnih procesa.

Domaćin webinara je Graeme Richardson-Locke, kojem će se pridružiti iskusni grafički stručnjaci koji će vas voditi kroz svaku temu. U “novoj” pauzi za kavu pridružit će se dvojica stručnjaka za tisak: Paul Sherfield – vlasnik tvrtke The Missing Horse Consultancy, koji se specijalizirao za postavljanje digitalnog tijeka rada u tiskarstvu i medijskoj industriji i Denis Craig – stručnjak za reprografiju s 35 godina radnog iskustva s velikim proizvođačima POS-a i ambalaže iz Displaycrafta, St Ives Directa i DS Smitha. Craig je nedavno osnovao Color Den kako bi se usredotočio na profesionalne usluge u kontroli radnog procesa i 3D strukturnom dizajnu.

Pozivamo sve članove na “FESPA Coffee Break” webinare.
Registrirajte se putem POVEZNICE.