NOVOSTI

“DOŽIVITE TISAK U POKRETU”
FESPA Global Print Expo 2022.

FESPA Global Print Expo 2022. održat će se od 31. svibnja do 3. lipnja 2022. u Berlinu u Njemačkoj. Vodeći europski sajam za sitotisak i digitalni tisak širokog formata i tisak na tekstil, predstavit će najnovije inovacije i proizvode vezne uz grafiku, tisak dekora, ambalaže, tekstila i industrijsku primjenu tiska. FESPA će na berlinskom sajmu zauzeti 8 sajamskih dvorana.
U sklopu sajma FESPA Global Print Expo 2022. održati će se i Printeriors 2022. koji okuplja globalnu zajednicu tiskara koji će prikazati najnovije iz svijte uređenja interijera. Ovo će biti šesta godina održavanja ove izložbe.
Posjetitelji sajma će moći podijeliti znanja i istražiti nove trendove vezane uz oslikavanje vozila na uvijek atraktivnom World Wrap Masters Europe 2022 i World Wrap Masters Final 2022 eventu. Pored natjecateljskog dijela ova značajka će uključivati ​​radionice obuke i demonstracije stručnjaka iz industrije.
FESPA Global Print Expo 2022. bit će održan zajedno s European Signage Expo 2022., vodećom europskom namjenskom izložbom netiskanih i vizualnih komunikacija, s izlagačima koji će prikazati najnovija rješenja iz reklamne industrije.