Loading Događaji

RADIONICE

“Skener osobnosti”
Predavač: Davor Bilman

Vrsta radionice: Prodajne vještine
Termin: odgođeno • 13:45-16:00h
Lokacija: Studio Katran, Radnička cesta 27, Zagreb

Opis teme: “Jeste li se ikada pitali zašto se u nekim situacijama snalazimo kao ‘riba u vodi’, a neke nam predstavljaju napor i stres? Ili zašto smo za neke poslove ‘kao stvoreni’, a u nekima se osjećamo ‘kao slon u staklarni’? Ili…Zašto Vam je s nekim ljudima teško pronaći zajednički jezik, a s drugima ne možete prestati pričati o svemu i svačemu? Ili… Zašto nam neki odnosi dolaze prirodno, a neki ne uspijevaju bez obzira koliko se trudili? Ili… Kako je moguće da nekim kupcima mogu prodati brda i doline dok drugi ne žele ni razgovarati sa mnom?

Ciljevi trening radionice: osvijestiti postojanje različitih tipova osobnosti, naučiti kako prepoznati pojedini tip osobnosti, upoznati svoju osobnost, znati se prilagoditi u komunikaciji sa svakim tipom osobnosti, razumjeti tipove osobnosti koji su drugačiji od nas, osvijestiti kupovne motive za različite tipove osobnosti.”

Davor Bilman, Vlasnik i direktor – Faktor B d.o.o.

O predavaču: Davor Bilman, vlasnik tvrtke FAKTOR B, prodajni je trener čija je specijalnost proučavanje ljudske osobnosti i njenog utjecaja na prodaju. Tijekom svoje 25-godišnje prodajne karijere radio je kao prodavač, prodajni savjetnik i voditelj prodaje u automobilskoj industriji, a zadnjih 12 godina svakodnevno na svojim treninzima unapređuje prodajne procese i ljude koji se bave prodajom iz različitih branši. Najviše uživa u društvu optimističnih prodavača koji vjeruju da će sutra prodati još više!

Podijelite na društvenim mrežama!