NOVOSTI

ESAS 2020 održati će se u planiranom terminu. Za članove subvencioniramo pet kotizacija.

ESAS (Executive Sales Adria Summit) je jedinstveno regionalno okupljanje prodajnih profesionalaca, a održati će se kako je i planirano od 14.-16. listopada u Poreču
(hotel Parentium/Molindrio****).

Glavni cilj regionalnog sales Summita je pomoći prodavačima i prodajnim organizacijama u njihovom rastu, razvoju i dostizanju maksimalnog prodajnog potencijala. Cijeli Summit temelji se na ideji razvoja prodajne profesije.

U tri dana Summita upoznajte razne prodajne alate, modele i primjere iz prakse koji će vam omogućiti izuzetan poslovni, ali i osobni razvoj. ESAS je idealan za: izvršne direktore i top management, direktore prodaje, direktore marketinga, voditelje prodaje, voditelje ključnih kupaca, voditelje treninga i edukacija, voditelje ljudskih potencijala, prodajne predstavnike, profesionalne prodavače i sve koji se vide u prodaji.

Udruga FESPA Hrvatska kupila je 5 early bird all inclusive kotizacija, koje uz subvenciju nudi svojim članovima za 4.590,00 kn (PDV uključen).

Za one koji nisu u mogućnosti putovati u Poreč, on-line pristup predavanjima uživo moguć je kupovinom #COZYESAS2020 pass koji uključuje:
– pristup svim predavanjima uživo putem više različitih on-line platformi.
– snimke svih predavanja i radionica u trajanju tjedan dana nakon #ESAS2020.

Više o ESAS Summitu saznajte u pdf brošuri koju možete preuzeti putem poveznice u nastavku ili na internetskim stranicama: www.salesadria.com

Za prijave i više informacija o subvencioniranim kotizacijama kontaktirajte nas na: info@fespahrvatska.hr