NOVOSTI

Webinar i vodič

COVID-19 – mjere za očuvanje
radnih mjesta i odgodu poreza

9. travnja • 14:00 – 15:30h

Utjecaj epidemije koronavirusa na prihode svih tvrtki i obrta u Hrvatskoj je ekstreman, već postoje jasni pokazatelji usporavanja globalnog gospodarstva. Bez obzira na to kako se situacija razvija, u ovom periodu je najbitnije održati likvidnost tvrtki i poduzeti brze i efikasne reakcije na potencijalne scenarije kako bi se optimalno ublažile neizbježne negativne posljedice.

Da olakšamo svojim članovima navigaciju u dostupnim mjerama, u suradnji s Deloitte Hrvatska (stručni tim pravnika i poreznih savjetnika) pozvali smo sve članove na besplatan web seminar u kojem su bile pojašnjene do 9. travnja 2020. od strane Vlade RH iznesene mjere za pomoć gospodarstvu.

FESPA Hrvatska je također dogovorila da Deloitte Hrvatska sastavi pregled raspoloživih mjera i osnovnih uvjeta za njihovo ostvarivanje u pisanom obliku za naše članove koje smo distribuirali nakon webinara. Sadržaj webinara i pisanog pregleda je prilagođen djelatnostima članova Udruge FESPA Hrvatska.

Webinar se održao u četvrtak 9. travnja
putem Skype Business aplikacije

Trajanje webinara je bilo 90 minuta, a nakon informativnog dijela prisutni su imali priliku postaviti pitanja koja su goruća u ovoj situaciji.

Webinar je bio besplatan za sve članove FESPA Hrvatske ali broj polaznika je bio ograničen samom aplikacijom. Pristup je bio omogućen i telefonom. Članovi koji nisu bili u mogućnosti spojiti se preko interneta, mogli su uz poslanu prezentaciju slušati webinar jednostavnim pozivom na lokalni broj telefona.

Niste preuzeli video webinara i vodič kroz mjere? Javite se na info@fespahrvatska.hr za svoj primjerak.