NOVOSTI

Christophe Aussenac preuzeo predsjedništvo FESPA-e s fokusom na oporavak i održiv rast

Christophe Aussenac inauguriran je kao 18. predsjednik FESPA-e na skupštini nacionalnih udruga koja je održana tijekom FESPA Global Print Expo-a 2021. u Amsterdamu. Predsjednički mandat traje tri godine.

Christophe je naslijedio dosadašnjeg predsjednika Christiana Duyckaertsa, koji je imenovan veleposlanikom FESPA-e za Aziju, te se također vraća na opće dužnosti člana odbora FESPA-e, uz aktivno sudjelovanje u belgijskom nacionalnom savezu FESPA Belgija.

Christophe Aussenac član je Uprave FESPA-e od 2014. godine, a također vodi nacionalnu udrugu FESPA-e u Francuskoj, koja okuplja francuske tiskare digitalnog tiska i tiska širokog formata. Bio je pokretačka snaga u osnivanju južnoeuropskog kongresa FESPA-e i glasni je zagovornik unaprjeđenja održivosti tiskarske industrije.

Christophe je osnivač i direktor tvrtke ATC (Autorise Toute Creativité) sa sjedištem u Lyonu, kojeg je osnovao sa svojim poslovnim partnerom 1991. godine. Tvrtka zapošljava 60 ljudi i pruža niz usluga unutarnjeg i vanjskog oglašavanja, grafike i POS usluga korporativnim klijentima i agencijama.

“Preuzimanje predsjedništva tijekom prvog FESPA sajma uživo od 2019. ponosan je i emotivan trenutak, nakon tako izazovnog razdoblja u našim profesionalnim i osobnim životima. Kao specijalizirani tiskar, vjerujem da FESPA ima vitalnu ulogu u podršci našoj globalnoj zajednici u nastavku razvoja inovacija i odgovora izazovima i prilikama s kojima se suočavamo, a posebice u stavljanja većeg naglaska na odgovornost prema okolišu. Ovo je kritično vrijeme za naše članove. Produljena globalna pandemija izvršila je višestruke pritiske na tiskarske tvrtke, a vlasnici sada ponovno grade i osmišljavaju svoju budućnost s jačim fokusom nego ikad na teme kao što su: učinkovitost proizvodnje, diverzifikacija i automatizacija. Gledajući naprijed u 2022., nadam se uspješnom nastavku svih globalnih događaja u organizaciji FESPA-e i ponovnom sudjelovanju svih naših članova na tim događanjima u stvarnom svijetu”, komentirao je Christophe Aussenac.