NOVOSTI

FESPA donijela odluku o odgodi
FESPA Global Print Expo-a 2020

Zbog brzog razvoja situacije vezane uz COVID-19 (koronavirus) u kontinentalnoj Europi, a u konzultaciji s nacionalnim udruženjima i izlagačima, FESPA je danas donijela odluku o odgodi sajmova FESPA Global Print Expo 2020, European Sign Expo 2020 i Sportswear Pro 2020, koji su se izvorno trebali održati u Madridu od 24. do 27. ožujka 2020. godine.

U suradnji s izlagačima, FESPA će nastojati odgoditi događanja za kasniji datum. Precizno određivanje vremena i mjesto održavanja tek će se utvrditi.

Izvršni direktor FESPA-e Neil Felton pojašnjava: “Do ovog tjedna, naše akcije vezane uz COVID-19 uključivale su akcije poduzete u veljači vezane uz izlaganje tvrtki iz Kine, te pračenje smjernica relevantnih međunarodnih i nacionalnih vlasti s primarnim ciljem zaštite zdravlja i dobrobiti izlagača i posjetitelja. Međutim, u svjetlu nedavnog širenja virusa u specifičnim područjima kontinentalne Europe i uz savjetovanje s našim dioničarima, zaključili smo da je u interesu svih odgoditi događaje za kasniji datum.”

FESPA će pravodobno dostaviti nove informacije vezane uz revidirane datume održavanja događaja.

Članove Udruge FESPA Hrvatska koji su rezervirali putovanje za Madrid ovim putem obavještavamo da smo u stalnoj komunikaciji s putničkom agencijom Penta d.o.o. putem koje smo organizirali putovanje. Ulažemo maksimalne napore kako bi umanjili financijsku štetu nastalu otkazivanjem putovanja, te ćemo sve putnike obavjestiti o sljedećim koracima.
Nažalost na ovu nepredviđenu situaciju ne možemo utjecati te svima unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.
natrag na novosti